Головна Новини Суспільство події У британській розвідці розповіли, що змусило Путіна поміняти командувача війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, що змусило Путіна поміняти командувача війни в Україні

Нездатність злагоджено координувати військові дії досі заважала російському вторгненню

13 квітня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Головна мета призначення Кремлем генерала армії Олександра Дворнікова командувачем війни в Україні полягає в тому, щоб централізувати командування та управління. Про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки, пише портал "Коментарі".

У британській розвідці розповіли, що змусило Путіна поміняти командувача війни в Україні

Олександр Дворніков. Фото: з відкритих джерел

У розвідці Великобританії вважають, що з перших днів війни в Україні головною проблемою для Росії було те, що командування було нездатне координувати дії, що у результаті створювало непотрібні додаткові проблеми для Москви.

Щодо Дворнікова, то про нього відомо те, що має великий досвід командування російськими військами під час спецоперації в Сирії. Крім цього, Дворніков уже 6 років обіймає посаду командувача Південного військового округу Росії, який межує з українською територією на сході. Він добре знайомий із ситуацією на Донбасі.

У Британії впевнені, що вибір Дворнікова – це підтвердження того, що військово-політичному керівництву Росії довелося переглянути свої плани щодо України. Тепер головна мета – Донбас. Це також видно з того, що основні ударні угруповання російської армії чи вже на Донбасі, чи туди пересуваються в ці дні. Ефективні оборонні дії української армії змусили Росію переглянути свою мету в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони Британії розповіли, чому в Кремлі повідомили неправду, розповівши, що "військова спецоперація" в Україні йде за планом. Поразка більшості напрямів свідчить про протилежне.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україні неминуче доведеться мати справу з другим етапом війни. Таким прогнозом поділилися в НАТО, зазначивши, що тепер основна мета Росії – схід і південь України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.co/72z5bPsjSC
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини