Головна Новини Суспільство події Треба готувати населення до підтримки Збройних сил, - політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Треба готувати населення до підтримки Збройних сил, - політик

Колишній міністр оборони висловився щодо реалізації закону про національний спротив

30 грудня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Закони "Про територіальну оборону" та "Про основи національного спротиву" треба швидко реалізувати, вважає екс-міністр оборони Андрій Загороднюк. Про це пише Новое время.

Треба готувати населення до підтримки Збройних сил, - політик

В Україні потрібно зміцнювати армію та тероборону, фото з відкритих джерел

Колишній очільник міністерства говорить, що слід не лише укріплювати та озброювати армію, а й активно залучати населення для допомоги Збройним силам України, а також зміцнювати бригади територіальної оборони.

За словами Загороднюка, потрібно готувати українців "до підтримки Збройних сил, сил оборони, через територіальну оборону". Оскільки, якщо до оборони будуть залучені всі органи влади на місцях, окупантам не залишиться жодних шансів.

"Нам треба бути спокійними, зібраними та допомагати Збройним силам, приєднуватися до територіальної оборони", — зазначив політик.

В Україні бригади територіальної оборони створені давно, їх нараховується 25. У мирний час вони мають бути укомплектованими на 10%, а в умовах надзвичайного стану 90% в них заповнюються резервістами та військовозобов'язаними.

Олексій Данилов говорив, що в державі достатньо зброї, щоб відбивати атаки російських військ.

Як повідомляв портал "Коментарі", секретар Ради Національної безпеки додав, що війна — це справа всіх й вперше в історії детальні інструкції отримають всі гілки влади на різних рівнях. За його словами, ті плани і стратегії, які затверджено, вони будуть сприяти ефективному всебічному захисту країни.

Також ми писали, в якому стані наразі бомбосховища, укриття та захисні споруди в Україні. За офіційними даними в державі 21 тисяча укриттів для населення в разі небезпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

30 грудня 2021, 18:46

Как государство помогает мне, так и я ему помогу))) Только дебил будет помогать этому государству продажных вороватых тварей!


Новини