Головна Новини Суспільство події Транспорт при локдауні зупиняти не будуть, - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Транспорт при локдауні зупиняти не будуть, - Степанов

У МОЗ вважають, що це обмеження не зможе вплинути на епідемічну ситуацію в країні

2 грудня 2020, 08:55
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про роботу громадського транспорту в разі введення локдауна. За словами глави МОЗ, зупиняти його роботу не будуть, тому як в МОЗ вважають, що це обмеження не зможе вплинути на епідемічну ситуацію в країні.

Транспорт при локдауні зупиняти не будуть, - Степанов

ФОТО: З відкритих джерел

Міністр охорони здоров'я вважає, що у припиненні роботи транспорту не буде необхідності, тому, що у зв'язку з жорсткими обмеженнями не виникатимуть "години пік":

"З точки зору епідеміології, ми не вважаємо, що це вплине на показники захворюваності. Адже при таких умовах в транспорті не буде "години пік", і всі будуть дотримуватися заходів, які у нас існують", — заявив Максим Степанов.

Нагадаємо, що міністр інфраструктури Владислав Криклій також заявив, що робота громадського транспорту не буде припинена. Чиновник заявив, що цього не трапиться навіть за жорстких обмежень. Міністр повідомив, що транспорт — це "артерія", в першу чергу, для економіки. Тому, якщо її зупинити — постраждають не тільки українські громадяни.

Він також розповів і про функціонування авіасполучення в разі введення локдауна. Зі свого боку, авіасполучення Україна також не планує припиняти. Але варто звертати увагу на ситуацію в країні, в яку ви плануєте полетіти.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Кабінеті міністрів України узгодили дату посилення карантинних обмежень, а саме — введення локдауна. За даними українських ЗМІ, які посилаються на особисті джерела в уряді, посилений карантин буде діяти нібито з 24 грудня по 15 січня.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини