Головна Новини Суспільство події Time оголосив "Людину року"
commentss НОВИНИ Всі новини

Time оголосив "Людину року"

Цього року статус присудили двом людям

11 грудня 2020, 09:50
Поділіться публікацією:
Традиційний конкурс популярних особистостей, який проводить щорічно американське видання Time, отримав своїх переможців. В цьому році престижний статус "Людина року" отримав кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байден і майбутня віце-прем'єр США Камалі Харріс.
Провідні співробітники американського журналу назвали Байдена новообраним президентом, а також відзначили його відповідальне і серйозне ставлення до пандемії коронавірусу у світі.
Автори журналу також були вражені тим, що Джо Байдену на президентських виборах в США вдалося набрати найбільшу кількість голосів виборців за всю історію держави, побивши рекорд екс-глави Америки Барака Обами.
В Time також відзначили, що Джо Байден і Камалі Харріс колись були суперниками, але зараз вони партнери та "розділяють віру в те, що чуйне керівництво може відновити втрачену солідарність".
Нагадаємо, що крім Байдена на отримання престижного статусу "Людина року" також претендував і чинний глава Америки Дональд Трамп, головний інфекційний лікар США Ентоні Фаучи, а також "Рух за расову справедливість". Камалі Харріс в список претендентів не була включена раніше.
Фото переможців в номінації  з'явилося на обкладинці журналу Time.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американський тижневик Time вперше за історію існування назвав "Дитину року". Нею стала 15-річна юна дослідниця у сфері IT-технологій Гатанджалі Рао. Завдяки сучасним технологіям дівчинка намагається вирішити найважливіші проблеми суспільства.

Time оголосив "Людину року"

ФОТО: З відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини