Головна Новини Суспільство події "Ти здохнеш у тюрмі": донька Фаріон напала на звинуваченого у вбивстві її матері (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ти здохнеш у тюрмі": донька Фаріон напала на звинуваченого у вбивстві її матері (ВІДЕО)

Судове засідання перенесли, чекають на нового адвоката підозрюваного

26 липня 2024, 14:24
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 26 липня, у Галицькому суді Львова розпочалося судове засідання, на якому повинні обрати запобіжний захід підозрюваному у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон.

"Ти здохнеш у тюрмі": донька Фаріон напала на звинуваченого у вбивстві її матері (ВІДЕО)

Підозрюваний у вбивстві Фаріон

Підозрюваного у вбивстві 18-річного юнака із Дніпра, доставили до суду, де знаходилася і донька загиблої Софія Семчишин.

Жінка намагалася з’ясувати у підозрюваного юнака, які у нього були мотиви вбивства її матері. Вона говорила, що у юнака "уже немає часу", закликала його дивитися їй у очі та обурювалася тим, навіщо йому дали води.

"Сволота ти. Ти вирвав серце цілої нації. Падлюка остання. Ти бедеш горіти в пеклі. Ти здохнеш в тюрмі", — сказала донька Фаріон, звертаючись до ймовірного вбивці.

Втім, судове засідання з обрання запобіжного заходу перенесли на 16 годину. Відомо, що батько юнака найняв йому приватного адвоката, саме на його прибуття очікують.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові. При цьому Клименко переконує, що слідство має достатньо доказів, щоб висунути затриманому юнакові звинувачення у вбивстві мовознавиці. Окрім того, міністр повідомив, що затриманий юнак, буцімто, готував злочин щонайменше кілька місяців. Зокрема, придбав панаму ще у травні.

МВС проводить брифінг із приводу затримання юнака, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Зокрема, правоохоронці повідомили, що згідно із аналізом відео, які отримання із камер відеоспостереження, юнакприбув із Дніпра потягом до Львова 9 липня. Поїхав із Львова до Дніпра через два дні після того, як було вбито Фаріон.

Відомо, що юнакові уже оголошена підозра у навмисному вбивстві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини