Головна Новини Суспільство події Тетяні Чорновіл вручили підозру в навмисному вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Тетяні Чорновіл вручили підозру в навмисному вбивстві

За словами Чорновіл, справа передається до суду

15 грудня 2020, 17:22 comments2081
Поділіться публікацією:

Тетяні Чорновіл вже вручили обвинувачення. Про отримання обвинувального акта вона повідомила на брифінгу біля входу в будівлю ДБР.

Тетяні Чорновіл вручили підозру в навмисному вбивстві

"Спасибі всім, хто мене підтримує ... Слідство закінчено, справа передається до суду", — заявила Чорновіл.

При цьому екс-нардеп піддала критиці діяльність правоохоронців, зазначивши, що 6 місяців розслідування не зрушилося, адже будь-яких фактів її причетності до вбивств не виявили.

Відомо, що під будівлею відомства Чорновіл очікував Петро Порошенко. Він пов'язує кримінальний процес з наміром влади обмежити активістці дорогу в Раду.

За словами п'ятого президента, влада її боїться, тому й хоче притягнути до відповідальності. Адже від "ЄС" вона балотується в Раду і зараз їй хочуть перешкодити перемогти. Він також зазначив, що Чорновіл єдина, кого слідство притягає до відповідальності за події на Майдані.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що екс-депутату, а також журналістці, політику і громадському діячеві Тетяні Чорновіл 15 грудня планують вручити підозра в умисному вбивстві. Про це повідомляє сама екс-нардеп на своїй сторінці в соціальній мережі "Facebook". За її словами, такі дії нинішньої влади є розправою над нею, а також демонстрація залякування інших учасників Революції гідності в 2014 році, які висловлюють свою активну позицію, а також можливість нового Майдану.

Крім того, порталу стало відомо, що співробітників телеканалу NewsOne евакуювали через можливе мінування офісу компанії. Про це повідомив співробітник NewsOne Богдан Амінов. За його словами, співробітники Служби безпеки України отримали інформацію про можливе замінування телеканалу. Правоохоронці звернулися до колективу компанії з настійним проханням покинути службові приміщення і триматися від будівлі на відстані не менше 100 метрів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

16 грудня 2020, 15:36

Вздернуть эту суку тупую.

Narod

16 грудня 2020, 09:05

Эту суку конченную давно нужно было или на нары, или в психушку определить. Она же идиотка полная и не дай Бог эту дуру увидеть еще раз в политике.

xxx

16 грудня 2020, 03:14

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини