Головна Новини Суспільство події Тепло, як влітку: погода в Україні 16 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепло, як влітку: погода в Україні 16 травня

Останній вихідний цього тижня буде сонячним і теплим

16 травня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Синоптики прогнозують теплу та сонячну погоду, яка пануватиме в Україні 16 травня. Проте в деяких областях очікуються дощі. Про це йдеться на сайті Укргідрометцентру.

Тепло, як влітку: погода в Україні 16 травня

Гарна погода - фото з відкритих джерел

16 травня погода на більшості територій країни залишатиметься стабільно теплою та безхмарною. Але синоптики Укргідрометцентру прогнозують незначні опади на західній і південній частині України. Також невеликих дощів можна очікувати у Запоріжжі. 

На заході та півдні температура коливатиметься від +17 до +21 градусу. Решту територій України очікує по-справжньому літня температура: стовпчик термометра сягатиме 23-29 градусів тепла. Середня температура в столиці складе +24 градуси.

Нагадаємо, очікувані температура повітря і кількість опадів у травні 2021 року дещо відрізняються від середніх показників. Про це йдеться у прогнозі Українського гідрометеорологічного центру.

За даними фахівців, спостерігається стійкий перехід середньої добової температури повітря через 15 градусів тепла в бік підвищення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, коли в цьому місяці очікувати магнітних коливань.

Згідно з прогнозом синоптика Леоніда Горбаня, в середині травня очікується тепла погода. Народний синоптик повідомляє, що з 15 травня температура повітря становитиме від 19 до 21 градуса тепла. А через п'ять днів очікуються вищі показники — 24-28 градусів зі знаком "плюс".

Раніше "Коментарі" повідомляли, яке літо прогнозують українцям вітчизняні синоптики. Чому фахівці вже назвали його аномальним, читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини