Головна Новини Суспільство події Тепліше, ніж зазвичай: синоптики розповіли, яка погода очікує на Україну в серпні
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепліше, ніж зазвичай: синоптики розповіли, яка погода очікує на Україну в серпні

Прогноз середньої місячної температури та опадів на серпень 2022 року

27 липня 2022, 20:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Цього року серпень в Україні буде теплішим, ніж зазвичай. Про це повідомляється на офіційному сайті Укргідрометцентру.

Тепліше, ніж зазвичай: синоптики розповіли, яка погода очікує на Україну в серпні

Погода в Україні

Українські синоптики озвучили прогноз середньої місячної температури та опадів на серпень 2022 року.

Погода наступного місяця в Україні очікується тепліше, ніж зазвичай. За даними синоптиків, середня місячна температура передбачається +20-+25 ° тепла, а в Карпатах буде 17-19 °. Як розповіли в Укргридрометцентрі, це на 1,5-2 градуси вище за норму.

Щодо опадів, то за прогнозом, їхня місячна кількість очікується на рівні 32-72 мм, у Карпатах 86-110 мм, що в межах норми .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що українські льотчики так уміло бомбять окупантів, що ті навіть не встигають їх засікти — перехоплення розмови. СБУ перехопила розмову окупанта. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Костін замість Венедиктової: ще один президентський , або що потрібно знати про нового Генпрокурора. За призначення Костіна на посаду Генпрокурора проголосувала майже конституційна більшість. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що хотів втекти та погрожував автоматом: на Дніпровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО). На Дніпровщині патрульні зупинили автомобіль із п'яним силовиком. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що наважиться Росія визнати Україну "терористичною державою": до чого це призведе. Після визнання України "терористичною державою" Росія може офіційно оголосити нам війну. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини