Головна Новини Суспільство події Температура повітря вже не літня: синоптик озвучила прогноз погоди на 3 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Температура повітря вже не літня: синоптик озвучила прогноз погоди на 3 вересня

У найближчу ніч прогнозується до +5 ... +10 градусів

2 вересня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

Перша осіння п'ятниця, 3 вересня, порадує українців сонячною погодою. Практично на всій території країни опадів завтра не прогнозується. Про це написала синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Температура повітря вже не літня: синоптик озвучила прогноз погоди на 3 вересня

Синоптик озвучила прогноз погоди на 3 вересня - фото з відкритих джерел

За прогнозом фахівця, температура повітря буде вже однозначно не літньої. У найближчу ніч прогнозується до +5 ... +10 градусів, а впродовж дня температура коливатиметься в межах +14 ... +19 градусів. У Південній частині України до стовпчики термометрів покажуть до +20 ... +22 градусів.

Вітер у країні очікується північно-західний, а на Півдні, Сході і в Центрі країни він протримається поривчастим до сильного.

У столиці 3 вересня, за прогнозом Діденко, буде вітряно і прохолодно, проте сонячно. Вночі температура знизиться до +5 ... +8 градусів, а вдень буде коливатися в межах +15 ... +18 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що синоптики зробили насторожує прогноз, відзначивши, що другого бабиного літа, яке зазвичай приходить в жовтні, в Україні може не бути. Другий місяць осені ризикує стати набагато холодніше, ніж листопад і навіть грудень. А перший сніг українці можуть побачити в останніх числах жовтня. З кожним роком жовтня всі більше не схожий на себе. Адже він все більше нагадує перший місяць зими — за температурним режимом і за опадами. Синоптики не виключають, що, якщо температура наблизиться до нуля, то в другій декаді жовтня українці не побачать мокрий сніг.

Також в матеріалі порталу повідомлялося, що світове глобальне потепління вплинуло і на клімат в Україні. За останні кілька років середньорічна температура в країні помітно зросла. Це може стати результатом того, що вже в найближчі 20 років в Україні не буде зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини