Головна Новини Суспільство події Суд у Москві заарештував голову ГУР Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд у Москві заарештував голову ГУР Буданова

Росіяни звинувачують голову Головного управління розвідки Міноборони України Буданова у тероризмі

21 квітня 2023, 15:04 comments6334
Поділіться публікацією:

Лефортівський районний суд Москви заочно заарештував голову Головного управління розвідки України Кирила Буданова. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Суд у Москві заарештував голову ГУР Буданова

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Російські пропагандисти повідомляють, що інформацію у справі опубліковано на порталі столичних судів загальної юрисдикції. Нібито главу ГУР України заарештовано на 2 місяці, які слід відраховувати з моменту його екстрадиції на територію РФ.

"Голову ГУР звинувачують за ч. 1 ст. 205.4 (організація терористичної спільноти), ч. 1 ст. 30 та п. "а" ч. 2 ст. 205 (терористичний акт), ч. 3 ст. 222, ч. 3 ст. 222.1 КК РФ (незаконні операції з вибуховими речовинами)", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що Кирило Буданов – один із ворогів путінського режиму, адже він не лише робить прикрі для ворога прогнози, а й уміє прораховувати те, що на всіх чекає попереду. Це жахає не тільки російських пропагандистів і топ-чиновників Кремля.

Так, в одному з нещодавніх інтерв'ю голова Головного управління розвідки Міноборони України знову запевнив, що український план щодо звільнення окупованого Криму поступово реалізується і від своїх слів про терміни деокупації півострова він не збирається відмовлятися.

Ще раніше Кирило Буданов підтвердив, що Росія вже опинилася на порозі "сейсмічних змін", які призведуть не лише до завершення війни проти України, а й до розпаду самої РФ.                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай відповів США щодо "безмежної" дружби з РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/200520
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини