Головна Новини Суспільство події Ставлення суспільства до нього не було однозначним: в Офісі президента прокоментували новину про смерть Кернеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Ставлення суспільства до нього не було однозначним: в Офісі президента прокоментували новину про смерть Кернеса

В ОП сказали, що життєвий шлях Кернеса виключає одностайність в його оцінках

17 грудня 2020, 16:59
Поділіться публікацією:

Сьогодні суспільство дізналося про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса, організм якого не зміг впоратися з наслідками коронавірусного захворювання. У прес-службі Офісу президента України відреагували на новину про смерть міського голови, написавши, що ставлення суспільства до Кернеса було неоднозначним, а його життєвий шлях точно виключає однодумність в оцінках його дій.

Ставлення суспільства до нього не було однозначним: в Офісі президента прокоментували новину про смерть Кернеса

ФОТО: З відкритих джерел

" Ставлення до Геннадія Кернеса в нашому суспільстві не було, та й не могло бути однозначним. Це зрозуміло. Він пройшов такий шлях у житті, який точно виключає одностайність у його оцінках. Проте в нього було бачення розвитку свого міста, і саме як міський голова він працював, вкладаючи у Харків усі свої емоції та компетенції. Люди це цінували. Люди обирали саме його міським головою.", — сказано в повідомленні Офісу президента в Facebook.

Нагадаємо, що сьогодні товариш Геннадія Кернеса Павло Фукс повідомив про смерть мера Харкова. Серце харківського міського голови зупинилося в німецькій клініці Шаріте, де він проходив лікування від наслідків коронавірусу, на 62-му році життя.

Також експерти розповіли "Коментарям" , що значить трагічний відхід Геннадія Кернеса, і що буде з кріслом глави міста. Політичний експерт Олександр Савченко вважає, що для Харкова смерть Кернеса — це певний момент істини. Зараз його команді доведеться непросто, вважає Олександр Савченко. Потрібно шукати нового яскравого лідера, новий "прапор". І все це — під пресингом тих, хто хоче влаштувати в Харкові переділ.

Раніше "Коментарі" чим запам'ятався українцям градоначальник Харкова: топ цитат Геннадія Кернеса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

17 грудня 2020, 17:26

Зато к зеленой "власти" отношение однозначное. Поцы.


Новини