Головна Новини Суспільство події Стало відомо, які країни росіяни найчастіше використовують для того, щоб в'їхати до ЄС.
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які країни росіяни найчастіше використовують для того, щоб в'їхати до ЄС.

Після 24 лютого на територію ЄС легально в'їхало майже 1 мільйон росіян

25 серпня 2022, 17:17
Поділіться публікацією:

З початку повномасштабного вторгнення російських військ до України понад 60% громадян Росії в'їхали до ЄС через кордон Естонії чи Фінляндії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує ERR.

Стало відомо, які країни росіяни найчастіше використовують для того, щоб в'їхати до ЄС.

Російським туристам можуть заборонити їздити до ЄС / ua.depositphotos.com

Загалом після 24 лютого на територію Євросоюзу легально в'їхало майже 1 мільйон росіян (998 тисяч). З цієї загальної кількості 329 тисяч – через Фінляндію та 282 тисячі – Естонію. Більшість росіян, які виїхали через ці країни, потім назад повернулися до Росії.

Також повідомляється, що через Литву, яка межує з Калінінградською областю, в'їхали до ЄС понад 132 тисячі росіян, а через Польщу – 26,5 тисячі.                                                                                             

Використовували територію Норвегії для в'їзду до Євросоюзу за півроку трохи більше ніж 8 тисяч росіян, проте повернулися тим самим маршрутом близько 6 тисяч.

Прем'єр Естонії Кая Каллас звернула увагу, що ці цифри дуже добре показують навантаження, яке випадає на ті держави, які є сусідами з Росією.

Читайте на порталі "Коментарі" — Росія відмовиться від масового трибуналу над полоненими "азовцями": радник глави Офісу президента Олексій Арестович назвав причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова ГУР Кирило Буданов в ефірі телемарафону заявив, що у війні Росії проти України вже розпочався переломний момент. Зокрема, що в анексованому Криму лунають вибухи, чого раніше не було. Чи згодні з таким твердженням? Який момент ви вважали б переломним? Наш портал із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини