Головна Новини Суспільство події Стало відомо, коли в Україні почнуть виплачувати 500 гривень за щеплення бустерною дозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні почнуть виплачувати 500 гривень за щеплення бустерною дозою

Українці, які зроблять бустерну дозу вакцини, отримають додатково 500 гривень у рамках президентської ініціативи "єПідтримка"

9 лютого 2022, 14:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про те, коли українці почнуть виплачувати гроші за щеплення бустерною дозою. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Стало відомо, коли в Україні почнуть виплачувати 500 гривень за щеплення бустерною дозою

Вакцинація від COVID-19, фото з відкритих джерел

"Українці, які зроблять бустерну дозу вакцини, отримають додатково 500 гривень у рамках президентської ініціативи "єПідтримка". Уряд сьогодні ухвалив зміни до програми. Вони запрацюють з 14 березня", — заявив Денис Шмигаль.

Крім того, глава уряду повідомив про те, що люди віком від 60 років та особи з інвалідністю I та II групи зможуть використати "ковидну тисячу" на придбання ліків та оплату житлово-комунальних послуг.

Стало відомо, коли в Україні почнуть виплачувати 500 гривень за щеплення бустерною дозою - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українцям, які досягли 60-річного віку і пройшли повний курс вакцинації від коронавірусної інфекції, видадуть по смартфону. Окрім того, пенсіонерам пообіцяли пільгові тарифи на зв'язок. Назву для цієї програми пропонують вибрати громадянам. Опитування вже відбувається у додатку Дія. Серед варіантів:   єСмартфон, БабусяФон, єДідусь і єБабуся.

Читайте також про те, що книговидання в Україні переживає кризу. Законопроекти щодо підтримки галузі зависли у Верховній Раді. Доля законопроектів щодо підтримки вітчизняного книговидання досі невідома. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що названо марки автомобілів з високим ризиком пожежі. Транспортні засоби можуть спонтанно спалахнути. Hyundai та Kia закликають власників майже 500 000 автомобілів паркуватися на вулиці через ризик пожежі. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини