Головна Новини Суспільство події Стало відомо, громадяни якої країни ЄС попереду всіх за рівнем вакцинації проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, громадяни якої країни ЄС попереду всіх за рівнем вакцинації проти коронавірусу

Ірландія вакцинувала 90% дорослого населення - найвищий показник у ЄС

20 вересня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Ірландія стає лідером у Європейському Союзі за рівнем вакцинації дорослого населення проти коронавірусу. Зараз щеплено проти COVID-19 90% громадян Ірландії старше 16 років. Як інформує видання "Коментарі", про це пише Euractiv.

Стало відомо, громадяни якої країни ЄС попереду всіх за рівнем вакцинації проти коронавірусу

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Оновлена інформація Європейського центру з контролю за захворюваннями показує, що вже практично на п'яти Ірландії за рівнем вакцинації наступає Мальта, Данія і Португалія, які також помітно активізували процес вакцинації у своїх країнах.

Голова уряду Ірландії Мішель Мартін висловив подяку громадянам за свідомість та обізнаність. Особливо прем'єр-міністр відзначив молодь, яка відгукнулася на ініціативу влади, оперативно відреагувавши на програму вакцинації.

Варто зазначити, що саме 90-відсотковий поріг вакцинації населення повинен стати початком масового повернення ірландців на свої робочі місця і скасування карантину, який тривав у країні понад 18 місяців.

В Ірландії також більше не будуть діяти суворі обмеження через пандемію. Зокрема, більше не заборонено буде збиратися на масові заходи як всередині приміщень, так і на відритому повітрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МОЗ Віктор Ляшко розповів, кому доручено контролювати рівень вакцинації вчителів у навчальних закладах, на підставі чого буде прийматися рішення про закриття шкіл на карантин чи ні.

Також раніше видання "Коментарі" писало — колишній головний санлікар розповів, скільки має пройти років, щоб зрозуміти, що вакцина проти COVID-19 безпечна і не протипоказана навіть дітям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.euractiv.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини