Головна Новини Суспільство події Ляшко розповів, хто буде контролювати вакцинацію вчителів від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко розповів, хто буде контролювати вакцинацію вчителів від COVID-19

Після введення в Україні "жовтої" зони карантину вакцинацію працівників шкіл перевірятимуть державні контролюючі органи

14 вересня 2021, 08:58 comments1703
Поділіться публікацією:

Перехід України в "жовту" карантинну зону автоматично дасть старт масштабним перевіркам державних контролюючих органів працівників шкіл. Госпродпотребслужба і Національна поліція перевірятимуть, наскільки кожен колектив школи вакцинований проти коронавірусу. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова на ICTV" розповів міністр охорони здоров'я України Віктора Ляшко.

Ляшко розповів, хто буде контролювати вакцинацію вчителів від COVID-19

Віктор Ляшко - фото Facebook Віктора Ляшка

Він зазначив, що якщо контролюючими органами буде виявлено, що керівництво шкіл використовує підроблені відомості про вакцинацію, то будуть жорсткі адміністративні штрафи. Віктор Ляшко пояснив, що уряд вніс зміни до постанови про карантин, яка вступить в дію через тиждень після опублікування.

Віктор Ляшко додав, що перехід тієї чи іншої області в "жовту" зону не означатиме автоматичний карантин в школах. Рішення по кожній зі шкіл буде прийматися окремо, знову ж таки, виходячи від рівня вакцинації педагогів. Якщо щеплено хоча б 80% від загальної кількості педколективу, то навчальний заклад буде працювати. У "червоній зоні" правила будуть суворіше. Школа продовжить працювати тільки в тому випадку, якщо вакциновані будуть 100% працівників навчального закладу. Зазначимо, що вчора уряд підтримав зміни до постанови №1236, згідно з яким вводяться нові карантинні обмеження для того, щоб зупинити поширення Сovid-19.

Читайте на "Коментарях" — Закарпаття перейшло в "жовту зону" карантинних обмежень. Першим про це повідомив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков на своїй сторінці в соцмережі Facebook.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://svoboda.ictv.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

14 вересня 2021, 09:37

Насильственная вакцинация-утилизация в действии. ZEфюрер и его ОПГ растоптали и уничтожили Конституцию Украины. Теперь мы живём по их, воровским законам... Угадайте с двух раз ZEфюрер и его ОПГ вакцинировались или нет, думаю, ответ очевиден...


Новини