Головна Новини Суспільство події Стали відомі конкретні терміни проведення другого Саміту миру за участю РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі конкретні терміни проведення другого Саміту миру за участю РФ

За інформацією Bloomberg, один із українських чиновників підтвердив план провести другий Саміт перед виборами в США

11 липня 2024, 07:05 comments1546
Поділіться публікацією:

Україна має на меті провести другий Саміт миру за участю Росії до виборів у США, які відбудуться у листопаді цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Bloomberg".

Стали відомі конкретні терміни проведення другого Саміту миру за участю РФ

Саміт миру. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що прагнення Києва організувати зустріч до виборів у США вказує на те, що Україна відчуває терміновість, оскільки стикається з перспективою повернення Дональда Трампа до Білого дому. Передбачуваний кандидат у президенти від Республіканської партії вихвалявся, що припинить війну на момент своєї інавгурації у січні, і висловився проти продовження військової підтримки Києва з боку США.

Як пише "Bloomberg", один із українських чиновників підтвердив план провести другий саміт перед виборами у США. Декілька чиновників із деяких західних союзних країн заявили, що будь-яка зустріч має бути ретельно організована з чіткою метою та керованими очікуваннями.

Проте деякі американські чиновники не переконані, що саміт із Росією та Україною відбудеться.                                                                 

Також аналітики Bloomberg нагадали, що у вівторок, 9 липня, президент України Володимир Зеленський виступаючи в Інституті Рейгана у Вашингтоні закликав США допомогти організувати другий саміт, щоб зробити його "вагомішим і по-справжньому вирішальним".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін особисто зможе бути присутнім на наступному саміті миру: що відповів Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від яких територій готовий відмовитися Київ, заради миру: у Зеленського дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини