Головна Новини Суспільство події США запровадили нові санкції проти Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

США запровадили нові санкції проти Росії: що відомо

США обмежують можливість президента РФ фінансувати війну в Україні

28 лютого 2022, 17:20
Поділіться публікацією:

Санкції з боку Сполучених Штатів Америки проти Центрального банку Росії було розширено. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на Guardian.

США запровадили нові санкції проти Росії: що відомо

Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, Міністерство фінансів США передає, що це рішення поширюватиметься на Центральний банк Російської Федерації, Фонд національного добробуту Росії.

"Безпрецедентні заходи, які ми вживаємо сьогодні, значно обмежать можливості Росії використовувати активи для фінансування своєї дестабілізуючої діяльності та спрямовані проти коштів, на які Путін та його найближче оточення покладаються для забезпечення свого вторгнення в Україну. Сьогодні у координації з партнерами та союзниками ми виконуємо ключові зобов'язання щодо обмеження доступу Росії до цих цінних ресурсів”, — зазначила міністр фінансів Джанет Йеллен.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що біля Одеси серед білого дня російський літак запустив дві ракети. Наразі залишається невідомим, чи є постраждалі внаслідок пригоди.

Сайт "Коментарі" передавав, що мешканці міста Енергодара у Запорізькій області, дізнавшись, що до них наближається військова техніка, підготувалися до зустрічі із противником. У Мережі опублікували відео підготовки. Городяни, згуртувавшись в одну команду, спорудили блокпости з шинами та загородженням, а також встановили кілька протитанкових їжаків та розсипали по дорозі шипи.

Також видання "Коментарі" поінформувало, що Вакарчук жорстко звернувся до росіян. Артист назвав дії Росії військовим злочином, рівного якому не було у Європі з часів Другої світової війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини