Головна Новини Суспільство події Біля Одеси серед білого дня російський літак запустив дві ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Одеси серед білого дня російський літак запустив дві ракети

Ракети ворога потрапили в лиман

28 лютого 2022, 16:10 comments2624
Поділіться публікацією:

28 лютого, ворожий літак біля Одеси випустив дві ракети. Про ворожу атаку розповів спікер Громадського штабу національного опору Сергій Братчук, пише УНІАН,

Біля Одеси серед білого дня російський літак  запустив дві ракети

Російський літак атакував передмістя Одеси (фото з відкритих джерел)

 Сергій Братчук розповів, що  окупанти почали атакувати регіон сьогодні просто серед білого дня.

"Щодо вибухів в районі Куяльника. Ворожий літак здійснив запуск двох ракет в лиман. Сподіваюся, наші сили протиповітряної оборони своєю ракетою приземлять його назавжди", — заявив Братчук.

 Наразі невідомо, чи є постраждалі внаслідок ворожої повітряної атаки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета. Сьогоднішньої ночі у місті Чернігів ракета потрапила до житлового будинку. Приблизно о 2:45 у центрі міста пролунав гучний звук. Як з'ясувалося, до житлового будинку потрапила ракета. Внаслідок цього виникла пожежа на двох нижніх поверхах будинку. Повідомляється, що поки  про постраждалих немає жодної інформації. У пресслужбі ДСНС Чернігівської області розповіли, що попадання боєприпасу у фундамент, трапилося у будинку по вулиці Реміснича. На місце події виїжджали підрозділи ДСНС. Пожежу було повністю ліквідовано. Крім того, рятувальники повідомили, що у ніч проти 28 лютого боєприпас потрапив у будівлю магазину на центральному ринку.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Сумській області підірвали нафтобазуУ Сумській області, в Охтирці окупанти підірвали нафтобазу. Про це в Телеграм-каналі заявив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький. Чиновник розповів, що нафтобазу підірвали 28 лютого в обід. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини