Головна Новини Суспільство події У Сумській області підірвали нафтобазу: ворожа техніка йде до обласного центру (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області підірвали нафтобазу: ворожа техніка йде до обласного центру (ВІДЕО)

Дмитро Живицький заявив, що є загроза вуличних боїв у Сумській області

28 лютого 2022, 15:04 comments1358
Поділіться публікацією:

У Сумській області, в Охтирці окупанти підірвали нафтобазу. Про це в Телеграм-каналі заявив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

У Сумській області підірвали нафтобазу: ворожа техніка йде до обласного центру (ВІДЕО)

На Сумщині підірвали нафтобазу (скріншот з відео)

Чиновник розповів, що нафтобазу підірвали 28 лютого в обід.

"Охтирка. Підірвано нафтобазу. 12:30", — написав він.

Окрім цього чиновник додав, що у напрямку Сум їде колона з ворожою технікою.

"З усіх сторін до міста прямує ворожа техніка. Є загроза вуличних боїв! Будьте в безпечному місці в будинку, якомога далі від вікон", — закликав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьмиПриблизно годину тому в Охтирському районі було розстріляно людей, які їхали на легковому авто. Про це у своєму відеозверненні повідомив мер Павло Кузьменко. За словами градоначальника, перед селищем міського типу Чупахівка ворог на БТР розстріляв легковий автомобіль ВАЗ. Окупанти викинули з машини пасажирів та поїхали на цьому ж авто у бік Чупахівки. Також мер Павло Кузьменко звернувся до городян та зазначив, що війна ще не закінчилася. Проте всім зараз потрібно зберігати спокій. Водночас кожен має бути гранично обережним. В Охтирці запроваджено комендантську годину з 17:30 до 7:00. У цей час городянам не можна покидати свої будинки. Винятком є лише необхідність переміщення в укриття чи бомбосховища. 

Також "Коментарі" інформували про те, що у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета. У місті Чернігів ракета потрапила до житлового будинку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держспецзв'язку. Так, за інформацією джерела, приблизно о 2:45 у центрі міста пролунав гучний звук.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини