Головна Новини Суспільство події США не хочуть запроваджувати додаткові санкції проти російської нафти: Bloomberg назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

США не хочуть запроваджувати додаткові санкції проти російської нафти: Bloomberg назвав причину

За інформацією Bloomberg, США не потрібні додаткові санкції проти російської нафти

15 листопада 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Останнім часом Вашингтон посилює контроль над судами та компаніями, завдяки яким Росія продовжує торгівлю нафтою, що приносить Кремлю великі доходи до казни. При цьому США поки що не наважуються на те, щоб запровадити якісь санкції, які могли б підняти ціни. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробила засновниця енергетичної консалтингової фірми Energy Aspects Амріта Сен, зазначивши при цьому, що Вашингтон зараз "зондує ґрунт" щодо рівня санкцій, пише Bloomberg.

США не хочуть запроваджувати додаткові санкції проти російської нафти: Bloomberg назвав причину

Росія продовжує торгувати нафтою. Фото з відкритих джерел

У статті йдеться, що уникнення високих цін залишається ключовим завданням, причому бензин є найважливішим для глави Білого дому Джо Байдена.

Варто зазначити, видання WP розкрило деталі масштабного скандалу: Пентагон в обхід санкцій закуповував російську нафту. Російська нафта через Туреччину потрапляла до грецького НПЗ. Вже звідти нафту продавали до Пентагону, незважаючи на міжнародні санкції.

Цікаво, що нещодавно вийшов ще один цікавий матеріал, в якому йдеться, що саме Туреччина в рази наростила імпорт російської нафти, обійшовши за цими показниками навіть такі країни, як Індія та Китаю, який раніше, незважаючи на західні санкції, активно накопичували російське чорне золото. цим допомагаючи Росію утримувати її економіку на плаву. Зазначається, що імпорт російської нафти Urals до Туреччини у листопаді досягне нового рекордного рівня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — питання допомоги Україні досягло критичної точки: у Держдепі зробили тривожну заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло — незважаючи на санкції , лідер ЄС імпортує нафту з РФ: подробиці скандалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини