Головна Новини Суспільство події «Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець
commentss НОВИНИ Всі новини

«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець

Українські воїни знищили окупантів та пантонну переправу

12 травня 2022, 07:32 comments1378
Поділіться публікацією:

Артилерійські підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ та Сухопутних військ ЗС України зруйнували всі плани ворожого війська переправитися через річку Сіверський Донець. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець

ЗСУ розбили ворога. Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Свою професійну роботу українські артилеристи та десантники підкріпили детальним фоторепортажем. Результати успішної роботи українських артилеристів може оцінити кожен.

"Спалюємо та топимо російських окупантів. Разом із Сухопутними військами йдемо до перемоги!", – відзначають мужні захисники України.

Читайте на порталі "Коментарі" — ЗСУ зупинили широкомасштабний наступ – РФ переходить до оборони. Так, заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов поінформував, що російські війська були вимушені не тільки зупинити наступ на головних напрямках свого наступу, а й перейти до оборони, стримуючи контрнаступ захисників України. Найбільший спротив окупантам доводиться чинити на Харківщині, де ЗСУ продовжують щодня звільняти від окупації все нові й нові населені пункти. Не краща ситуація у ворога на Ізюмському, Мелітопольському, Херсонському напрямках. При цьому в Генштабі попереджають, що ворог й надалі має плани по захопленню Одеської, Миколаївської та частини Запорізької областей. Проте у ЗСУ свої плани щодо цього.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗСУ розбили позиції окупантів під Ізюмом. Відео, яке вже з’явилося в мережі нікого не залишить байдужим. ЗСУ йдуть до перемоги. Врятуватися у ворога не було жодних шансів.

«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець - фото 2
«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець - фото 3
«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець - фото 4
«Спалюємо та топимо російських окупантів»: десантники показали, що стало з ворогом на річці Сіверський Донець - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини