Головна Новини Суспільство події Соціологи дізналися ставлення українців до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціологи дізналися ставлення українців до Путіна

Швидше/дуже негативне ставлення до російського лідера у 77,4% українців

21 лютого 2022, 11:47 comments1830
Поділіться публікацією:

Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS розповів, як українці ставляться до лідерів інших держав. Зокрема, з'ясувалося, що дуже позитивно до президента Російської Федерації Володимира Путіна ставляться 10,7% респондентів.

Соціологи дізналися ставлення українців до Путіна

Володимир Путін - фото: kremlin.ru

Швидше/дуже негативне ставлення до російського лідера 77,4% українців. 1% опитаних відповіли, що зовсім не знають або не чули про таку людину, а 11% нічого не відповіли.

Крім того, соціологи з'ясували, як українці ставляться до президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена. 56,7% висловили до американського голови дуже/швидше позитивне ставлення, 21,9% — негативне, 2,1% не знають або не чули про Байдена, а 19,5% трудно відповісти.

До самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка позитивно ставляться 21,8% українців, 64,7% – негативно, 1,3% не знають білоруського лідера, а 12,3% не відповіли на запитання.

Соціологи дізналися ставлення українців до Путіна - фото 2

SOCIS проводив дослідження з 11 по 16 лютого за допомогою телефонних інтерв'ю з використанням планшетів. Учасниками опитування стали 2000 осіб із усіх регіонів України, крім тимчасово окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей. Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал): /-2,4%.

Зазначимо, що згідно з дослідженням КМІС, українці змінили ставлення до Російської Федерації. 34% добре ставляться до Росії, при тому, що в грудні 2021 року цей показник дорівнював 39%.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" — Соціологи дізналися про думку українців щодо справи, фігурантом якої є народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Трухін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини