Головна Новини Суспільство події Словаччина відкрила кордони для українців: правила в'їзду
commentss НОВИНИ Всі новини

Словаччина відкрила кордони для українців: правила в'їзду

Українським туристам слід повністю пройти вакцинацію

21 липня 2021, 19:59
Поділіться публікацією:

Влада Словаччини дозволила в'їзд на територію країни українським туристам. Для того, щоб потрапити до країни, охочим необхідно пройти вакцинацію. Такою інформацією поділився очільник МЗС України Дмитро Кулеба, пише видання OBOZREVATEL.

Словаччина відкрила кордони для українців: правила в'їзду

Словаччина відкрила в'їзд для українців - фото з відкритих джерел

"Словаччина відкрилася для українців, які пройшли повний курс вакцинації. Для тих, хто ще не вакцинувалася, в'їзд можливий з самоізоляцією", — повідомив міністр закордонних справ на сторінці в Twitter.

Зауважується, що в країні застосовуються чотири вакцини проти коронавірусного захворювання. Зокрема, до переліку належать препарати Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Modernа і Johnson & Johnson.

Нагадаємо, що масова вакцинація набирає все більших обертів: українці прагнуть отримати свою дозу протиковідного препарату, відстоюючи чималі черги в спеціально облаштованих пунктах. За словами голови Міністерства охорони здоров'я Віктора Ляшка, із середи, 21 липня, на щеплення може розраховувати кожен повнолітній українець.

Також Віктор Ляшко нагадав, що зараз в Україні є відразу чотири вакцини: AstraZeneca, Pfizer, CoronaVac і Moderna. Остання є найбільш "свіжою" поставкою в Україну — її перша партія прибула в країну цими вихідними.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Україні скасували запис на щеплення проти коронавірусного захворювання через додаток Дія. Оскільки в країні починається п'ятий етап вакцинації, то реєструватися в додатку Дія вже не потрібно. Тепер незалежно від віку та інших факторів кожен українець може зробити щеплення проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини