Головна Новини Суспільство події Скільки заробила збірна України на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробила збірна України на Євро-2020

УЄФА виплатить Український асоціації футболу велику суму

4 липня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу. Про це пише Tribuna.com, посилаючись на офіційні дані з сайту УЄФА.

Скільки заробила збірна України на Євро-2020

Збірна України з футболу. Фото: 24 канал

Вихід української команди до фінальної частини Євро-2020 автоматично приніс Українській асоціації по футболу 9,25 мільйона євро.

1,5 мільйона євро принесла перемога над командою Північної Македонії у груповому етапі. Тоді українська команда перемогла своїх суперників із рахунком 2:1.

Ще два мільйони євро додаються до виплати за вихід команди в 1/8 фіналу. 3,25 мільйона євро національна збірна заробила за вихід у чвертьфінал Чемпіонату.

Отже, загальна сума української команди становить 16 мільйонів євро.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Україна покинула Євро-2020, поступившись збірній Англії.

Футбольний поєдинок для нашої команди став невдалим — вже на 4-й хвилині Стерлінг віддав пас на Гаррі Кейна і форвард забив м'яч у ворота Георгія Бущана.

Друга половина матчу також розпочалася для української збірної з гола від суперників — Гаррі Магуайр забив його головою. Незабаром підопічні Андрія Шевченка пропустили м'яч знову — Люк Шоу оформив другий удар, а Кейн зробив дубль ударом головою. Потім збірна Англії забила гол ще раз. Цього разу гол забив Джордан Хендерсон, причому це був його дебютний гол за команду.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.

Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їх сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини