Головна Новини Суспільство події Як Зеленський відреагував на виступ збірної України на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Зеленський відреагував на виступ збірної України на Євро-2020

Президент заявив, що головні перемоги України - попереду

4 липня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Президент Зеленський відреагував на поразку збірної з футболу у грі проти Англії та її виступ на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.

Як Зеленський відреагував на виступ збірної України на Євро-2020

Президент України Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що українська команда досягла на Євро-2020 високих результатів. А сама команда отримала новий досвід і стала ще сильнішою.

"Нам прикро, боляче, але не соромно! Україна завершує цей турнір у топ-8 найсильніших команд Європи. Ми отримали кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія і багато інших. Ми маємо відмінну молоду команду, яка отримала важливий досвід і стала ще сильнішою. Ми маємо чудовий тренерський штаб, який став ще мудрішим", — написав Зеленський.

Президент України твердо вірить, що найголовніші перемоги нашої держави — попереду.

"Я вірю, що ми обов'язково проб'ємось на ЧС-2022 і попсуємо там нерви багатьом грандам світового футболу!" — заявив лідер країни.  

Крім цього, він подякував громадянам України, які підтримували та вболівали за команду не тільки вдома, але й на стадіонах.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Україна покинула Євро-2020, поступившись збірній Англії.

Футбольний поєдинок для нашої команди став невдалим — вже на 4-й хвилині Рахім Стерлінг віддав пас на Гаррі Кейна і форвард забив м'яч у ворота Георгія Бущана. 

Друга половина матчу також розпочалася для української збірної з англійського гола — Гаррі Магуайр його забив головою. Незабаром підопічні Андрія Шевченка пропустили м'яч знову — Люк Шоу оформив другий удар, а Гаррі Кейн зробив дубль ударом головою. Потім збірна Англії забила гол ще раз.  Цього разу гол забив Джордан Хендерсон, причому то був його дебютний гол за команду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини