Головна Новини Суспільство події Збірна України програла Англії і покинула Євро-2020: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України програла Англії і покинула Євро-2020: подробиці

Збірна України не змогла пробитися в півфінал

4 липня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

 На жаль, українська команда покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу одному з головних фаворитів чемпіонату — збірній Англії. Про це пише "Уніан".

Збірна України програла Англії і покинула Євро-2020: подробиці

Українська збірна (фото з відкритих джерел)

Наставник української команди вирішив зіграти проти суперників з трьома центральними захисниками. Через м'язове перенапруження на поле не вийшов Руслан Малиновський.

Футбольний поєдинок для нашої команди став невдалим — вже на 4-й хвилині Рахім Стерлінг віддав пас на Гаррі Кейна, і форвард забив м'яч у ворота Георгія Бущана. 

В середині тайму травмувався Сергій Кривцов, і Шевченко випустив замість нього Віктора Циганкова. У такий спосіб тренер посилив атаку і перебудував гру команди.

Загалом матч в першому таймі був досить рівним. В нашої команди був кращий момент у Романа Яремчука, який добіг з м'ячем аж до штрафної. Але він не зміг обійти захист Джордана Пікфорда. В той самий час Бущан чудово відреагував на небезпечний удар Деклана Райса.

Друга половина матчу також розпочалася для української збірної з англійського гола — Гаррі Магуайр його забив головою. А незабаром підопічні Андрія Шевченка пропустили м'яч знову — Люк Шоу оформив другий удар, а Гаррі Кейн зробив дубль ударом головою.

Потім збірна Англії забила гол ще раз.  На цей раз гол забив Джордан Хендерсон, причому, то був його дебютний гол за команду.

На жаль, наші хлопці не змогли забити гол престижу. Найближче до цієї цілі був Євген Макаренко, але вчасно зреагував на його дальній удар Пікфорд.

Результат  матчу: Україна — Англія — ​​0: 4.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, як Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини