Головна Новини Суспільство події Скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером: опитування

Чи хочуть українці, щоб їх очільника міста чи села відсторонили від керування населеним пунктом.

16 жовтня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

СБУ та НАБУ провели обшуки мера Мукачева Андрія Балоги через можливий продаж комунальної землі за зниженою ціною. Сам Балога заявив, що продаж територій був на законній підставі. На фоні цієї ситуації компанія Active Group провела опитування, щоб визначити, скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером.

Скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером: опитування

Опитування: чи є голова населеного пункту корупціонером. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування думки українців більшою мірою розділились. Майже чверть респондентів – 24,8%, вказали, що вважають свого керівника населеного пункту однозначно корупціонером. Ще 26,5% заявили, що керівник міста чи села швидше є корупціонером, протилежної думки дотримуються 20,2% українців. Однозначно, що очільник населеного пункту не є корупціонером відповіли 13,9% опитаних, а 14,8% не змогли дати відповідь.

Скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером: опитування - фото 2

Також Active Group запитали в респондентів під час опитування, чи хотіли б, щоб вашого керівника міста чи села було відсторонено. 36,4% українців в тій чи мірі хотіли б звільнення очільника населеного пункту в якому проживають, а 41,6% обрали варіанти швидше ні або однозначно ні.

Скільки українців вважають, що їх голова населеного пункту є корупціонером: опитування - фото 3 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці обрали на які сфери в Україні слід спрямувати фінансові активи Росії, які зараз заблоковані країнами Заходу.

Також "Коментарі" писали, що після скандалу з побиттям ухилянта працівниками Територіального центру комплектування соціологічна компанія Active Group провела дослідження щодо думки українців про мобілізацію. В опитуванні запитали, чи потрібно відправляти на фронт чоловіків, які уникають мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини