Головна Новини Суспільство події Скасування карантину вихідного дня: міністр культури закликав українців активно відвідувати театри, кафе і ТЦ
commentss НОВИНИ Всі новини

Скасування карантину вихідного дня: міністр культури закликав українців активно відвідувати театри, кафе і ТЦ

Міністр запевнив, що відвідування закладів культури є повністю безпечним

3 грудня 2020, 09:04
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства культури України Олександр Ткаченко у своєму пості на сторінці в Facebook закликав українців відвідувати заклади культури, кафе і торгові центри. Чиновник радісно повідомив про рішення уряду скасувати карантин вихідного дня , і за його словами, тепер культурні установи та бізнес сфери креативних індустрій можуть працювати в найприбутковіший для них час.

Скасування карантину вихідного дня: міністр культури закликав українців активно відвідувати театри, кафе і ТЦ

ФОТО: З відкритих джерел

Олександр Ткаченко також підкреслив, що не варто відкладати похід до спортивної зали або зустріч із друзями на каву, і краще знайти для себе вид дозвілля, за яким "всі так скучили".

"Зробіть паузу в доставках додому, відмовтеся від спокуси залишитися під теплою ковдрою, надягайте маски, беріть антисептики  — і вперед, назустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх прямо зараз", — написав міністр культури.

Нагадаємо, що 2 грудня на черговому засіданні Кабінету міністрів України, було прийнято рішення про скасування карантину вихідного. Тепер на всій території України будуть діяти обмеження помаранчевої зони. За словами прем'єра, після введення карантину вихідного дня, за останній тиждень кількість нових випадків зараження коронавірусом стало на 6 тис. менше, ніж прогнозувалося. Завдяки цьому вдалося стабілізувати ситуацію із завантаженістю лікарняних ліжок і Уряд вирішив скасувати карантин вихідного дня.

Кабінет міністрів також зараз напрацьовує найбільш збалансоване рішення щодо можливого посилення карантинних обмежень, а саме введення локдауна. Він, за даними українських ЗМІ, які посилаються на особисті джерела в уряді, буде введений з 24 грудня по 15 січня.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини