Головна Новини Суспільство події Сійярто погрожують влаштувати «вибуховий прийом», якщо той заявиться в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Сійярто погрожують влаштувати «вибуховий прийом», якщо той заявиться в Україну

На адресу глави МЗС Угорщини Сійярто надіслали погрози смертю, написані українською мовою

23 січня 2024, 14:34
Поділіться публікацією:

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що до посольства Угорщини в Україні нібито надіслали погрози смертю на адресу глави МЗС країни Петера Сійярто у зв’язку з його майбутнім візитом до Ужгорода. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Index".

Сійярто погрожують влаштувати «вибуховий прийом», якщо той заявиться в Україну

Петер Сійярто Фото: із відкритих джерел

ЗМІ з посиланням на свої дані пише, що лист надійшов електронною поштою посольства Угорщини в Україні та написаний українською мовою.

У тексті записки, згідно з перекладом, автор пише, що українці ненавидять угорську владу за те, що Угорщина "робить усе, щоб Україна програла у війні" і каже, що на Сійярто 29 січня чекає "вибуховий прийом" і рекомендує розпочинати приготування до похорону. Записка завершується словами, що Бог прощає, але українці – ні.

Держсекретар угорського МЗС Тамаш Менцер у своєму Facebook заявив, що загроза "не дотримає Петера Сійярто від представництва інтересів Угорщини".

"Польський прем'єр атакує позицію Угорщини, яка виступає за мир, із неприйнятними заявами, а глава МЗС Петер Сійярто отримує погрози смертю. Хто вважає, що міністр закордонних справ Угорщини злякається – не знає Петера Сійярто", – написав Менцер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського заявили, що близькі до важливих переговорів з Угорщиною: що говорять у Будапешті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – лідери Євросоюзу готові зайняти жорстку позицію щодо Угорщини, якщо прем'єр-міністр Віктор Орбан продовжить блокувати пакет допомоги Україні на суму 50 мільярдів євро на саміті 1 лютого. Про це повідомляє "Bloomberg", посилаючись на джерела.

Раніше "Коментарі" писали – переговори України та Угорщини: чи варто їх проводити та який результат можемо отримати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://index.hu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 січня 2024, 15:09

Звичайна обрізана тактика. Так своїм конкурентам погрожував Кернес навіть математику застосовував на ноль множив - тому і правив навіть тушкою. Такий приклад Труханов Садовий Філатов, інші істоти. Нічого дивного, всі хочуть правити як забруднений у корупції ватажок юдейців-терористів Нетаньяху - нескінченно. Юдейці тримаються за владу - світ лихоманить, а Україна і Палестина кров'ю стікають.


Новини