Головна Новини Суспільство події Ситуація на Донбасі: окупанти атакували українські позиції у двох населених пунктах
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Донбасі: окупанти атакували українські позиції у двох населених пунктах

Російські бойовики відкрили вогонь у двох населених пунктах попри режим тиші

20 травня 2021, 09:23
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують ігнорувати режим припинення вогню. Про стан на Донбасі відзвітували в ранковому зведенні пресцентру ООС.

Ситуація на Донбасі: окупанти атакували українські позиції у двох населених пунктах

Війна на Донбасі: противники відкрили вогонь у двох населених пунктах. Фото: 24tv.ua

Так за 19 травня тишу було порушено біля населеного пункту Талаківка. Там противники відкривали вогонь із підствольних гранатометів. Поблизу Авдіївки окупанти гатили зі станкових протитанкових гранатометів

Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає.

Сьогодні, 20 травня також було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Представники ОБСЄ вже попереджені про дії збройних формувань РФ.

"Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил", — зазначили в пресцентрі.

Варто зазначити, що з моменту домовленостей про перемир'я (липень 2020) і до нині було зафіксовано щонайменше 28 771 порушення на Сході України.

Нагадаємо, що спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ припинила польоти безпілотників дальнього радіуса дії через те, що з 21 березня дрони постійно глушать. Так безпілотник запустили з бази в населеному пункті Степанівка. Внаслідок постійних перешкод сигналу обох модулів GPS-дрону довелося здійснити аварійну посадку. Від удару при її виконанні в апарату було пошкоджено хвостовий кіль і хвостовій відсік фюзеляжу. У зв'язку з частими глушіннями безпілотників ОБСЄ в районі Степанівки та цим інцидентом виконання польотів дальнього радіуса дії призупинено до завершення технічної оцінки.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що експерти з’ясували ставлення українців до війни на Донбасі. Як громадяни ставляться до ситуації на Сході, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини