Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якою буде погода в серпні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якою буде погода в серпні

Останній літній місяць буде тепліше, ніж зазвичай

31 липня 2021, 11:59 comments1588
Поділіться публікацією:

За даними Укргідрометцентру, погода в серпні 2021 року тепліше, ніж зазвичай в цей період. Про це повідомляє ТСН.

Синоптики розповіли, якою буде погода в серпні

Погода в серпні 2021 - фото з відкритих джерел

Синоптики вважають, що середня температура в останній літній місяць коливатиметься в межах +20 ... +25 градусів, в Карпатах — +16 ... +18 градусів, що вище за кліматичну норму.

Фахівці прогнозують, що середня кількість опадів в країні в серпні очікують в межах 31-80 мм, на Прикарпатті місцями 95-99 мм.

Відзначимо, що найближчим часом в країні збережеться стабільно спекотна погода з температурою в межах +30 градусів. Однак, починаючи з наступного тижня, в деяких областях України позначка термометра може досягти критичних +38 градусів. За даними синоптиків, вже в неділю, 1 серпня, на крайньому сході, а також в Миколаївській і Херсонській областях очікується +34 ... +35 градусів. 2 серпня в деякі регіонах України, зокрема на Заході, очікується істотне зниження температурних показників. Вночі вони опустяться до +12 .. +16 градусів, а вдень температура повітря буде коливатися в межах +23 ... +26 градусів.

Жителі східної частини країни на термометрі можуть побачити позначки в +35 ... +38 і практично безхмарність. В окремих центральних регіонах температура повітря також буде досягати 35 градусів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що напередодні Одесу накрило потужним циклоном. На думку місцевих жителів, в останній раз зі зливою подібної сили місто стикався в 2013 році. Внаслідок негоди були повалені кілька десятків дерев, розмиті клумби і грунтові дороги, багато районів міста залишилися без електроенергії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини