Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли в Україні знову похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли в Україні знову похолодає

Похолодає в Україні буквально на кілька днів

22 лютого 2021, 15:23
Поділіться публікацією:

На вихідних в Україну прийшло довгоочікуване тепло. У багатьох містах країни вже почав танути сніг і відступили морози. Однак синоптики прогнозують, що незабаром в Україні знову похолодає. Про це і про погоду на найближчі дні, на своїй сторінці в Facebook розповіла метеоролог Наталія Діденко.

Синоптики розповіли, коли в Україні знову похолодає

23 лютого в Україні похолодає - фото: з відкритих джерел

Так, за прогнозами синоптика, завтра, 23 лютого, морози знову дадуть про себе знати. Такі області як: Сумська, Чернігівська, Полтавська, Дніпропетровська, зіткнуться знову з мінусовою температурою. Таким чином, днем в цих областях очікується від 5 до 12 градусів нижче 0. А вночі стовпчик термометра впаде до -15 градусів.

У центральних і північних областях очікується 0 градусів вдень. А на заході та півдні — все її залишиться також тепло. Вдень температура повітря буде до 9. На Закарпатті — до 12 градусів.

"До взуття зараз особлива увага, бо вранці та ввечері випробовує на стійкість ожеледиця, вдень підстерігає каша, калюжі та бруд по кісточки", — пише синоптик на своїй сторінці.

Також Наталія Діденко зазначила, що завтра в більшості областей очікується мокрий сніг і туман. Крім того, в східних областях, а також на північному сході та в центрі України очікується сильний вітер.

За даними Укргідрометцентру, з 25 лютого почнеться значне потепління. Мінусова температура вдень буде тільки в східних областях. Стовпчик термометра опуститься до -1 градуса. В іншій частині країни очікується сонячна погода і плюсова температура.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що думають українці про новий закон про обслуговування споживачів українською мовою. Також сайт інформував про те, чого остерігатися українцям при працевлаштуванні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини