Головна Новини Суспільство події Синоптик спрогнозувала друге "бабине літо" в Україні: коли повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик спрогнозувала друге "бабине літо" в Україні: коли повернеться тепло

Потепління почнеться з суботи, 25 вересня

24 вересня 2021, 09:31 comments4585
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, українців може чекати друге "бабине" літо. Такий прогноз фахівець озвучила в коментарі OBOZREVATEL.

Синоптик спрогнозувала друге "бабине літо" в Україні: коли повернеться тепло

Синоптик спрогнозувала друге "бабине літо" - фото з відкритих джерел

Діденко підкреслила, що "молоде" "бабине" літо зазвичай настає в кінці серпня (28-29 числа) і триває до 11-12 вересня. Воно, за словами синоптика, вже було в Україні. А друге зазвичай очікується у жовтні.

"Тому будемо сподіватися, що у жовтні воно нас не мине. У якій половині — точно невідомо. "Бабине літо" не має чітких дат. Атмосферні графіки можуть плавати", — сказала синоптик.

Крім того, Діденко повідомила про те, що в країні очікується зростання температурних показників. Потепління почнеться з суботи, 25 вересня, до понеділка, 27 вересня.

Нагадаємо, що за словами Наталії Діденко, в п'ятницю, 24 вересня, у країні очікується підвищення температури. Однак атмосферний фронт стане причиною дощів практично у всіх регіонах. У п'ятницю українців очікують опади, аж до сильних дощів.

Зазначимо, що, починаючи з цього тижня, в Україні значно знизилася температура. У деяких областях синоптики попереджали про появу нічних заморозків.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" говорилося, що кліматичні зміни торкнулися і нашої країни. Вчені стурбовані тим, що кліматичні процеси здатні за якісь чотири десятки років перетворити Україну на справжню пустелю. Фахівці переконані, що кліматичний процес на Землі значно прискорився, чого не можна було сказати раніше. Вчені стурбовані тим, що населення у своїй щоденній діяльності, яка шкодить всьому живому, темпів не зменшує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини