Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на Новий рік

У святковий період у країні очікується плюсова температура повітря

27 грудня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Напередодні Нового року й у саме свято українцям слід готувати парасольки — 31 грудня-1 січня в країні очікується відлига. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на Новий рік

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на Новий рік - фото з відкритих джерел

За словами фахівця, у святковий період в Україні варто чекати на плюсову температуру повітря. Крім того, Наталія Діденко наголосила, що часом можливий дощ і мокрий сніг.

"Підготуйте святкові парасольки", — звернулася до українців синоптик.

Діденко також додала, що у вівторок, 28 грудня, до країни прийде південний циклон. Нельотні погодні умови очікуються у Центрі України — місцями сильний сніг і хуртовина. Також негода торкнеться і західних регіонів України (крім Закарпаття, Волинської та Рівненської областей), Сходу та Півдня країни.

Діденко також звернулася до водіїв із закликом бути уважними на дорогах 28 грудня.

"На дорогах водіям буде непереливки... Перевірте машину на наявність усіх необхідних речей, які можуть стати в пригоді у нестандартній ситуації", — написала синоптик.

Нагадаємо, що раніше синоптики попереджали про сильні морози в Україні на Новий рік. За інформацією фахівців, найпотужніші морози прийдуть у північні регіони України, зокрема, на Чернігівщину та Сумщину у новорічну ніч прийде лютий мороз до 24-25 градусів.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що українцям слід очікувати значних опадів у вигляді снігу та хуртовини. Особливо засніжить у центральних областях України. Там вітер надує снігові замети, тож погода буде справді зимовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини