Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, коли Україну накриють дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, коли Україну накриють дощі

В середу вдень стовпчики термометрів піднімуться до +11 ...+ 15 градусів

5 жовтня 2021, 17:53
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, в середу, 6 жовтня, на території України буде вітряно — в основному на Заході, в Криму та Приазов'ї, проте без опадів. Коли очікувати дощів у країні, фахівець розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Синоптик розповіла, коли Україну накриють дощі

Синоптик розповіла, коли Україну накриють дощі - фото з відкритих джерел

За прогнозом Діденко, в середу температура повітря не зміниться в порівнянні з попередніми днями. Вночі очікується в межах +2 ... +9 градусів, місцями можуть з'явитися заморозки. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +11 ... +15 градусів, в західній частині країни — до +13 ... +18 градусів.

У столиці завтра очікується суха погода з температурою повітря близько +13 градусів.

Однак фахівець зазначила, що на наступному тижні в країну зайдуть вологі атмосферні фронти, які принесуть із собою рясні дощі. Опади прогнозуються 12-15 жовтня.

"Тому постарайтеся встигнути все насущне зробити, що вимагає вулиці і свіжого повітря, до дощів", — порадила синоптик.

Нагадаємо, що в Державній службі надзвичайних ситуацій українців попередили про небезпечні метеорологічні явища. Так, за даними ДСНС, практично на всій території України очікується зниження температури до -5 градусів вночі 6 і 7 жовтня.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, якою буде погода в країні протягом всієї осені. Так, з 14 жовтня країну очікують сильні заморозки. Також синоптики відзначають, що листопад в 2021 році буде більше схожий на зимовий місяць, а перший сніг може піти вже в перші десять днів. З середини листопада очікується сніг, морози, які під кінець цілком передадуть естафету грудневого холоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини