Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, коли українцям чекати похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, коли українцям чекати похолодання

Зниження температури очікується вже під кінець тижня

12 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

У понеділок, 13 вересня, в більшості регіонів України протримається тепла погода, а термометр буде показувати "літні градуси". Температура повітря коливатиметься в межах +20...+27 градусів. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Синоптик розповіла, коли українцям чекати похолодання

Синоптик розповіла, коли українцям чекати похолодання - фото з відкритих джерел

За прогнозом фахівця, 13 вересня в країні буде відзначатися атмосферний фронт, який спричинить невеликі опади на Заході й Півночі країни, включаючи Вінницьку область. На інших територіях повинно бути сухо.

У Києві понеділок буде теплим — стовпчики термометрів покажуть до +26 градусів.

За словами Наталії Діденко, вже зовсім скоро українці зможуть відчути похолодання. Так, зниження температури очікується вже під кінець тижня, а наступні вихідні в країні стануть набагато холодніше.

Синоптик зазначила, що погодні зміни, хоч і поступові, починають адаптувати "наші голови, судини та настрій до пізнішої осені".

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" йшлося, що світове глобальне потепління позначилося і на кліматі нашої держави. За останні кілька років середньорічна температура в країні помітно зросла. Це може стати результатом того, що вже в найближчі 20 років в Україні не буде зими. Щороку в країні в середньому на 10-15 днів збільшується теплий літній період, при цьому зменшується зимовий. Якщо не відбудеться змін, то синоптики не виключають, що вже в найближче двадцятиріччя в Україні не буде зими зовсім.

Читайте також на порталі "Коментарі" — народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував українцям два "бабиних літа" в цьому році. Коли знову чекати потепління.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини