Головна Новини Суспільство події Синоптик попередила про нове похолодання у травні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик попередила про нове похолодання у травні в Україні

Заморозків очікувати не варто

29 квітня 2021, 13:22
Поділіться публікацією:

Температура в цьому місяці підніметься до 15 градусів вище нуля, однак на початку травня українцям варто очікувати прохолодну і дощову погоду. Такий прогноз зробила заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, пише "УНІАН" з посиланням на "Факти".

Синоптик попередила про нове похолодання у травні в Україні

Похолодання у травні - фото з відкритих джерел

"На початку травня, 1 і 2 числа, тепле повітря пошириться по всій території країни. Так, на півдні та сході стовпчики термометрів сягнуть позначки 24 °. В цей час можливі дощі, особливо у східних, північних і місцями центральних областях", — сказала вона.

Після цього, зі слів синоптика, варто знову очікувати зниження температури, проте без заморозків. Прохолодна погода в Україні буде триматися з 3 по 8 травня.

"Температура максимальна вдень 10 ° ... 15 °, часом можливі дощі. Це пов'язано з проходом циклону через Україну. Так що стійкого тепла поки не очікується, а тільки хвильове потепління на пару днів. Нічна температура буде без морозів, тобто плюсова" , — сказала фахівець.

Нагадаємо, що в Україні Великдень-2021 порадує теплою весняною погодою, однак в деяких регіонах можливі погодні сюрпризи: пройдуть дощі, очікуються грози і буде вітряно. Такий прогноз опублікувала у своєму Telegram-каналі синоптик Наталія Діденко. За даними синоптика, в столиці на Великдень цього року також передбачається дощ, гроза, а температура досягне 18 градусів зі знаком "плюс".

Раніше портал "Коментарі" писав, що на українців чекають подовжені вихідні на початку травня 2021 року завдяки Великодню та травневим святам. Всього в травні 2021 року очікується 13 вихідних днів. З них десять — традиційно щосуботи та неділі. 








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини