Головна Новини Суспільство події Син Марадони потрапив до реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Марадони потрапив до реанімації

Сина легендарного футболіста перевели до реанімації після того, як він дізнався про смерть батька

26 листопада 2020, 21:58 comments1327
Поділіться публікацією:

Син Дієго Марадони, італійський футболіст Дієго Сінагра, який проходив лікування від коронавірусу, потрапив до реанімації. Його стан погіршився після того, як він дізнався про смерть свого батька.

Син Марадони потрапив до реанімації

ФОТО: З відкритих джерел

За словами представника ЗМІ Танкреді Палм'єрі, Сінагра дізнався про те, що його батько помер, від відомого телеведучого "жовтої преси", який подзвонив, щоб зафіксувати реакцію футболіста на трагедію. Після цього 34-річний син Марадони був переведений до реанімаційного відділення для продовження лікування.

Нагадаємо, що 25 листопада пішов з життя легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона. За офіційними даними, видатний футбольний гравець помер від зупинки серця у віці 60 років. Відомо, що незадовго до смерті Марадона переніс серйозну операцію на головному мозку.

Однак, адвокат футболіста Матіас Морлі повідомив , що планує почати розслідування загибелі Дієго Марадони. За словами правозахисника, футболіст тривалий час знаходився без нагляду медичних працівників, яких найняли спеціально для спостереження за Марадоною після операції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини