Головна Новини Суспільство події Штормовий вітер і зливи накриють частину України 1 червня: де погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Штормовий вітер і зливи накриють частину України 1 червня: де погіршиться погода

Синоптики розповіли, кого не порадує погода в перший літній день

31 травня 2021, 14:12
Поділіться публікацією:

Завтра, 1 червня, частину країни накриють зливи і грози. У перший день літа погода не порадує мешканців Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей. Про це пише видання "РБК-Україна", посилаючись на повідомлення Укргідрометцентру.

Штормовий вітер і зливи накриють частину України 1 червня: де погіршиться погода

Штормовий вітер і злива накриють частину України 1 червня - фото з відкритих джерел

1 червня в зазначених регіонах синоптики прогнозують значні дощі, грози та пориви вітру до 15-20 м/с. Також наголошується, що сьогодні до кінця дня збережеться холодна погода. У Карпатському регіоні йде сніг, а в інших областях — дощі.

Крім того, сьогодні на річках басейну Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) очікується продовження підйомів рівнів води на 0,5-1,5 метрів, місцями можливий початковий вихід води на заплаву.

Нагадаємо, що весна практично підійшла до завершення, і всі українці з нетерпінням чекають настання літа. Насамперед тому, що в Україні знову знизилася температура повітря, а тепла і сонечка все ж хочеться. Початок літа особливим потеплінням не порадує, однак ближче до середині червня літо таки остаточно настане.

Народний синоптик Леонід Горбань переконаний, що літо в Україну прийде з дощами і досить відносним теплом. Майже 10 днів на всій території країни слід очікувати дощів — із перервами в пару днів. Не обійдеться і без гроз, найсильніша з яких прогнозується на кінець першої третини червня — перш ніж встановиться більш тепла погода без опадів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Укргідрометцентр оприлюднив актуальну інформацію про те, якою буде погода у червні. Із матеріалу статті ви дізнаєтеся, коли будуть опади і яку температуру повітря очікувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини