Головна Новини Суспільство події Шестикутна зірка замість казкової шляпи- на головній ялинці країни поміняють скандальну верхівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Шестикутна зірка замість казкової шляпи- на головній ялинці країни поміняють скандальну верхівку

Головний новорічний атрибут України запалять 19 грудня о 19.00. Через пандемію коронавірусу в цьому році масових гулянь не буде, але для гостей міста буде можливість купити сувеніри, гарячі напої та частування

11 грудня 2020, 22:48 comments1023
Поділіться публікацією:

На столичній ялинці на Софійській площі замінять скандальну верхівку до 19 грудня. Один з організаторів новорічного свята компанія Folk Ukraine у своєму офіційному акаунті у Фейсбуці розповіла, що змінить скандального оздоблення верхівки новорічної красуні на шестикутну зірку. Свою "помилку" організатори свята виправлять буквально перед днем Святого Миколая.

Шестикутна зірка замість казкової шляпи- на головній ялинці країни поміняють скандальну верхівку

Глава компанії Ігор Добруцький наголосив, що вже не один раз пояснював, що компанія в новорічні свята намагалася створити атмосферу казкового лісу, але їх ідеї виявилися не зрозумілими громадськістю. Тому компанія Folk Ukraine вирішила позбутися "чаклунський" капелюхи.

Шестикутна зірка замість казкової шляпи- на головній ялинці країни поміняють скандальну верхівку - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища. Міська влада не стала заперечувати цей факт, стверджуючи, що дерево було аварійним. За словами представників адміністрації міста, спилявши дерево на цвинтарі, вони вбили двох зайців: ялинка тепер могилкам не загрожує руйнуванням, і новорічний настрій жителям міста додасть. Мер Дубно Василь Антонюк своєю чергою запевняє, що дерево, перед тим як поставити на площі, освятили.

Крім того, порталу стало відомо про те, як зустрічають новорічні свята в країнах світу. Якщо вам набридло поїдання салатів, то збирайте валізи та вперед назустріч новим відчуттям. Вашій увазі дещо дивні традиції Німеччини, Італії, Швеції, Японії, Шотландії, Болгарії, Аргентини та інших країн. Прочитавши статтю, ви будете здивовані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини