Головна Новини Суспільство події Шансон в казармі: у Харкові вирахували студенток, які танцювали під "Вороваєк"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шансон в казармі: у Харкові вирахували студенток, які танцювали під "Вороваєк"

Танцівницями виявилися студентки першого курсу

23 грудня 2020, 16:39 comments1159
Поділіться публікацією:

Співробітники Харківського національного університету внутрішніх справ встановили курсанток, які оскандалились через танок під шансон. П'ятеро дівчат запально танцювали під пісню "Наколочки" групи "Воровайки". Спочатку відеоролик поширився на теренах популярної соціальної мережі Tik-Tok, а потім розлетівся Мережею.

Шансон в казармі: у Харкові вирахували студенток, які танцювали під "Вороваєк"

ФОТО: З відкритих джерел

Як стало відомо, героїнями відеоролика виявилися п'ятеро курсанток першого курсу факультету №3 ХНУВС. Більш того, адміністрація університету також встановила осіб, які за функціональними обов'язками повинні були відповідати за стан дисципліни в підрозділах.

"За результатами службового розслідування, визначать" ступінь провини кожного і міру дисциплінарного реагування відповідно до вимог чинного законодавства ", — повідомили на офіційному сайті університету.

Нагадаємо, що "Воровайки" — жіноча група, яка виконує пісні в жанрі російського шансону. У грудні 2019 року колективу заборонили в'їзд в Україну на три роки. Тоді росіяни планували концерти на території нашої країни. Але департамент захисту національної державності Служби безпеки України прийняв рішення про заборону через їх відео на пісню "Хохли".

Після того, як скандальне відео розлетілося Мережею, Харківський національний університет внутрішніх справ повідомив про початок службового розслідування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що скандальному директору дитячого будинку в місті Ізмаїл Одеської області повідомили про підозру. Його звинувачують в сексуальному насильстві та розбещенні трьох дівчаток п'яти-семи років.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Копаранжа

23 грудня 2020, 16:54

На кол курв.

он

23 грудня 2020, 16:52

набить на сраках по кокарде и к ебеням

он

23 грудня 2020, 16:51

набить не сраках по кокарде, и к ебеням


Новини