Головна Новини Суспільство події Ще дві області можуть залишити "червону зону" карантину з 1 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще дві області можуть залишити "червону зону" карантину з 1 травня

Таким чином "червоними" залишаться сім областей

30 квітня 2021, 11:49
Поділіться публікацією:

У МОЗ готують подання для скликання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб розглянути питання про переведення Київської та Миколаївської областей з "червоної" до "жовтої" зони епідемічної небезпеки. Про це заявив заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар країни Віктор Ляшко під час брифінгу, передає інформаційне агенство "УНІАН".

Ще дві області можуть залишити "червону зону" карантину з 1 травня

Ще дві області можуть залишити "червону зону" карантину з 1 травня - фото з відкритих джерел

Він також зазначив, що з завтрашнього дня в "червоній зоні" залишаться сім регіонів.

"В одній з областей завантаженість ліжок з киснем не перевищує встановленого урядом показника 65%", — додав Віктор Ляшко.

До слова, станом на сьогодні "червоними" залишаються Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.

Нагадаємо, що очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що станом на 30 квітня коронавірусом інфікувалося 10 072 людини. При цьому змогли побороти захворювання 20 192 громадян, що є рекордним значенням з початку коронавірусної пандемії. Раніше найбільшу кількість одужавших (20 062) зафіксували 28 квітня. Найбільше нових випадків виявили у Харківській, Дніпропетровській, місті Київ, Запорізькій і Львівській областях.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що американське видання Bloomberg оприлюднило список найбільш безпечних і стійких до коронавірусної пандемії країн. Даний рейтинг складали з урахуванням індексу заражуваності, смертності в результаті коронавірусу, кількості тестувань і відсоток виявлення захворювання, масштаби вакцинації, надійність карантинних заходів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини