Головна Новини Суспільство події СБУ оприлюднили звернення Медведчука (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оприлюднили звернення Медведчука (Відео)

Медведчук звернувся до Путіна з проханням обміняти його на марупольців

18 квітня 2022, 13:18
Поділіться публікацією:

СБУ оприлюднили звернення Медведчука (Відео)

Віктор Медведчук, фото СБУ

Затриманий українськими правоохоронцями олігарх та нардеп Віктор Медведчук звернувся до політичного керівництва України та РФ. Про це повідомили в Службі безпеки.

В зверненні Медведчук заявив, що готовий до обміну та просить обміняти його на захисників і мирних мешканців Маріуполя, що перебуває в облозі. Адже окупанти не дають відкрити гуманітарні коридори для вивезення українською стороною поранених, дітей та цивільних із території міста.

Наразі на території Маріуполя перебувають військові полку "Азов" та 36ої бригади морської піхоти, а також близько 120 тисяч громадян. Чимало українців окупанти вже примусово вивезли до росії. Наразі в місті гуманітарна катастрофа — немає їжі, води, медикаментів. Через постійні обстріли чимало людей отримали поранення, але вони не мають змоги отримати медичну допомогу.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент раніше, у день затримання олігарха, пропонував РФ Медведчука обміняти на українських хлопців та дівчат, які перебувають у російському полоні. 12 квітня співробітники Служби безпеки затримали Віктора Медведчука. Фото олігарха в наручниках і камуфляжі, що перебуває під слідством, облетіло всі соцмережі.

Раніше охоронець олігарха Андрій дав свідчення про події напередодні війни та про втечу в росію, яку планували Медведчук із дружиною. Допомогти нардепу мали працівники ФСБ Росії, таємно вивезши його за межі нашої держави. Охоронець чув у розмовах Медведчука та Марченка, що допомогти у втечі олігарха мають співробітники спецслужби країни-агресора. Планувалося вивезти Медведчука до Придністров'я, а звідти до Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини