Головна Новини Суспільство події Розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі

Росія продовжує перенаправляти свої сили на Донецький та Луганський напрямок

12 квітня 2022, 10:35 comments2600
Поділіться публікацією:

Ескалація на сході України посилюватиметься протягом найближчих 2-3 тижнів. Кремль продовжує посилювати свої підрозділи та перекидати їх або на Донбас, або в регіони РФ, які межують із Луганською та Донецькою областями. Про це йдеться у щоденному зведенні британської розвідки, пише портал "Коментарі".

Розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі

Російські війська. Фото: REUTERS

У британській розвідці зазначають, що основні бої зараз розгортаються на Донецькому та Луганському напрямках. Також дуже непроста ситуація в Херсонській області та ближче до Миколаєва, де також тривають затяжні бої. Російські війська знову намагаються наступати на Краматорськ.

За інформацією британської розвідки, російські війська поступово залишають територію Білорусі. Ті війська, які виходять із Білорусі, територією Росії перенаправляються на Донбас для посилення угруповання військ на сході України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вчора ввечері з'явилася тривожна новина про використання російськими військами в Маріуполі безпілотника, з якого на місто було скинуто невідому хімічну речовину. У постраждалих спостерігається дихальна недостатність, вестибуло-атактичний синдром. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому Росія пішла на той крок, щоб застосувати хімзброю та як на такий крок може відреагувати колективний Захід.

Також видання "Коментарі" – на Банковій вірять у перемогу України у війні проти Росії, але при цьому просять Захід не відкладати питання щодо постачання Україні необхідного озброєння. Насамперед йдеться не лише про важке озброєння, а й про танки, а також військові літаки, за допомогою яких ЗСУ можуть закрити небо над Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини