Головна Новини Суспільство події Росію знову атакували дрони: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію знову атакували дрони: що відомо

Сьогодні, 11 червня на території Калузької області РФ нібито впали два безпілотники

11 червня 2023, 09:05 comments1306
Поділіться публікацією:

Про це повідомив губернатор Калузької області Владислав Шапша, інформує портал "Коментарі".

Росію знову атакували дрони: що відомо

У Калузькій області впали безпілотники

За словами Шапша, у Жуковському районі поблизу села Стрілківка упав безпілотний літальний апарат. Через це є пошкодження у житловому секторі, а саме у декількох садових будинках начебто вибито скло. Разом з тим, у лісовому масиві в Мединському районі буцімто зафіксовано падіння ще одного дрона. Згідно попередніх даних, руйнувань та жертв немає.

У РосЗМІ зазначають, що на місцях падіння невідомих об’єктів працюють спеціальні служби та правоохоронці.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Що має зробити світ аби тероризм Путіна припинився, — експерт РФ влаштувала катастрофу, підірвавши Каховську ГЕС. ЄС має проявити жорстку реакцію, інакше постраждає безпека не лише України, але й усього світу. За його словами, Путін може піти далі, якщо його не поставлять на місце. Тому, в інтересах ЄС заткнути позиції Греції та Угорщини й фінально ухвалити 11 пакет санкцій проти Кремля. Також, Чаленко переконаний у тому, що необхідно ввести обмеження проти Росатома, представники якої взяли у заручники Запорізьку АЕС.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Українські військові проводять надскладну тактичну операцію, — ISW Аналітики переконані, що ЗСУ намагаються організувати нелегкі тактичні дії на фронті. Водночас, ворог залишається небезпечним, тож попереду важка боротьба. На думку експертів зусилля українського війська наразі спрямовані на проведення фронтального штурму підготовлених оборонних позицій, котрий ускладнений відсутністю підтримки у повітрі. Проте, ці початкові зусилля не слід екстраполювати як подальший прогноз всіх українських операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини