Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що має зробити світ аби тероризм Путіна припинився, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Що має зробити світ аби тероризм Путіна припинився, - експерт

РФ влаштувала катастрофу, підірвавши Каховську ГЕС. ЄС має проявити жорстку реакцію, інакше постраждає безпека не лише України, але й усього світу

11 червня 2023, 08:10
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів політолог, голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко, пишуть "Коментарі".

Що має зробити світ аби тероризм Путіна припинився, - експерт

Експерт розповів, що може зупинити Путіна

За його словами, Путін може піти далі, якщо його не поставлять на місце. Тому, в інтересах ЄС заткнути позиції Греції та Угорщини й фінально ухвалити 11 пакет санкцій проти Кремля. Також, Чаленко переконаний у тому, що необхідно ввести обмеження проти Росатома, представники якої взяли у заручники Запорізьку АЕС.

Не слід залишати поза увагою і зернову угоду, додавши туди не лише продовольство, але й металургію, підкреслив він.

"Російська федерація вбиває нашу економічну спроможність у світі. Починаючи з російських військових, які крадуть сільськогосподарську техніку – до ударів по українських територіях. Вже зараз через знищення Каховської ГЕС близько 1,5 мільйони гектарів землі не зможуть використовувати повною мірою. Світ має реагувати. Не буде вчасної реакції – постраждає безпека не лише України, але й усього світу", – зауважив політолог.

Збитки від знищення Каховської ГЕС будуть колосальними, тож не менш важливо, аби світ допомагав фінансово й беззаперечно, серед кроків припинення тероризму Путіна і передача далекобійного озброєння для України, а також – авіації, підсумував експерт.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Ісландія призупиняє діяльність посольства в Росії. Міністр закордонних справ Ісландії Тордіс Колбрун Рейкфьорд Гільфадоттір ухвалила рішення призупинити діяльність посольства країни в Москві з 1 серпня з огляду на "нинішню ситуацію". Відомство у п'ятницю повідомило послу Росії про рішення призупинити роботу посольства, а також звернулося до Москви з проханням обмежити діяльність свого посольства у Рейк'явіку та знизити рівень дипломатичного представництва, передає "Європейська правда".

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини