Головна Новини Суспільство події Російському актору заборонили в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російському актору заборонили в'їзд в Україну

Три роки актор не зможе відвідувати Україну

22 лютого 2021, 17:47
Поділіться публікацією:








Російському актору заборонили в'їзд в Україну

Акторові заборонили в'їзд в країну через відвідування Криму в 2017 році - фото: з відкритих джерел

Ще один російський актор став персоною нон грата в Україні. Відтепер він не зможе відвідувати країну протягом трьох років. Про це повідомляє відділ комунікації Держприкордонслужби.

Так, за наявною інформацією, в аеропорту "Бориспіль" було затримано російський актор. Він прилетів рейсом з Об'єднанних Арабських Еміратів, міста Дубай. В ході розмови з ним прикордонники з'ясували, що у 2017 році кінозірка відвідав тимчасово окупований Крим, прилетівши з Москви до Сімферополя.

У зв'язку з цим йому було відмовлено у в'їзді в країну. Крім того, ще упродовж трьох років він не зможе потрапити в Україну. Відзначимо, що у відомстві не стали розкривати ніякої інформації про актора. У пресслужбі також опублікували відео бесіди з артистом. Його обличчя на відео приховано, а його ім'я та прізвище також ніде не розголошуються.

До слова, на сьогодні в Україні заборонений в'їзд цілої низки артистів з Росії. У їх число входить: Сергій Безруков, Михайло Боярський, Йосип Пригожин, Олег Газманов, Григорій Лепс, Лоліта Мілявська, Олексій Долматов, Лариса Доліна, Діана Арбеніна, Макс Корж, а також багато інших виконавців і акторів.

В'їзд для цих артистів в країну закритий через те, що кожен з них порушив закон України та відвідав окупований Крим через тимчасово закриті пункти пропуску.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що на території окупованого Криму влада забороняє людям розмовляти українською і кримськотатарською мовами. Крім того, сайт інформував про те, що севастопольцеві повідомили про підозру. Відомо, в чому звинувачує Прокуратура АР Крим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини