Головна Новини Суспільство права людини Севастопольцю повідомили про підозру: у чому звинувачує Прокуратура АР Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Севастопольцю повідомили про підозру: у чому звинувачує Прокуратура АР Крим

Обвинувачення пред'явлені у посяганні на територіальну цілісність за чинною редакцією ККУ на момент скоєння злочину у 2014 році

19 лютого 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про підозру мешканцю Севастополя. Його звинувачують у замаху на територіальну цілісність України. Про це повідомила у своєму Telegram-каналі прес-служба держустанови.

Севастопольцю повідомили про підозру: у чому звинувачує Прокуратура АР Крим

Прокуратура АРК повідомила про підозру севастопольцю. Фото: Прокуратура АРК

Учасник "Автоканал Севастополя" перетинав адмінкордон із окупованим Кримом "Каланчак", де йому було повідомлено про підозру за статтею 110 ККУ.

Його звинувачують у активній діяльності на користь організації "Автоканал Севастополя", яку підозрюють у координації роботи "Самооборони Севастополя" у лютому 2014 року. Ці дії сприяли окупації Криму.

"Здійснювали спостереження за штабом Військово-Морських Сил ЗСУ та іншими військовими частинам України в Севастополі", — йдеться у повідомленні Прокуратури АРК.

За даними слідства, підозрюваний координував діяльність на блок-постах на в'їздах до Севастополя. Він також був спостерігачем та патрульним на дільницях, де відбувався "загальнокримський референдум".

Херсонський міський суд задовольнив клопотання Прокуратури АРК про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Йому оголошено про утримання під вартою або внесення застави у розмірі 180 тисяч гривень.

Раніше Прокуратура АРК оголосила про підозру іншому мешканцю Севастополя Ігорю Кучерявому за тією ж статтею, йому обрали запобіжну міру "домашній арешт", а після цього справу проти нього закрили, через завершення терміну давності.


"Коментарі" розповідали, що на адмінкордоні з окупованим Кримом українська студентка не змогла потрапити на екзамени в Херсон, оскільки прикордонники вирішили, що це не є поважною причиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/prokark/698
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

19 лютого 2021, 22:20

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини