Головна Новини Суспільство події Російський льотчик знав, що летить бомбити мирне місто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський льотчик знав, що летить бомбити мирне місто (ВІДЕО)

Українські військовослужбовці збили літак та допитали льотчика: він знав, що летить бомбити мирне місто

5 березня 2022, 16:40
Поділіться публікацією:

Під Черніговом українські військовослужбовці збили російський літак Су-25 та затримали пілота. У допиті він зізнався, що чудово знав, що летить бомбардувати мирне місто. Відео опублікували на Telegram — каналі "Чернігів Оперативний".

Російський льотчик знав, що летить бомбити мирне місто (ВІДЕО)

Допит льотчика РФ (фото: Україна онлайн)

Російський льотчик розповів, з якої він військової частини та зазначив, що знав, що летить на мирне місто, це було його перше завдання. Він стверджує, що до цього літав уздовж кордону і потім вилетів бомбити Чернігів, але, на щастя, був збитий фахівцями ППО.

У мережі також показали фотографії трьох авіаційних бомб ФАБ-300, які рятувальники виявили після падіння літака. Вони пошкодили житловий будинок та паркан. Наразі проводиться евакуація населення з мікрорайону.

На Telegram — каналі нардепа Гончаренко з'явилося інше відео розмови з льотчиком, де він зазначив, що йому сказали, що місто порожнє. З нього нібито вивезли всіх мешканців. Також російський пілот сказав, що не підтримує політику своєї країни, але він військова людина і мав виконати наказ.

Нагадаємо, що Великобританія звинуватила Росію у розміщенні систем термобаричної зброї на території України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що окупанти з повітря розбомбили село Яківлівка на Харківщині. Під вогнем загинули 3 мешканці, ще 7 людей було поранено. Крім того, 30 житлових будинків було зруйновано.

Читайте також, що 1 березня російські агресори обстріляли "Градами" містечко Баштанка Миколаївської області. Від вогневих ударів, що припали на центр міста, зруйновано всю місцеву інфраструктуру. Відеоролики з наслідками обстрілу викладені у мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини