Головна Новини Суспільство події У Харківській області окупанти розбомбили село: є жертви й поранені, зруйновано 30 будинків (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харківській області окупанти розбомбили село: є жертви й поранені, зруйновано 30 будинків (ФОТО, ВІДЕО)

Інформація про загиблих та поранених уточнюється, зазначили в ДСНС

3 березня 2022, 16:01 comments1458
Поділіться публікацією:

Окупанти з повітря розбомбили село Яковлівка у Харківській області. Під вогнем загинули 3 жителів, ще 7 людей були поранені. Окрім цього, 30 житлових будинків були зруйновані. Про це повідомили у ДСНС.

У Харківській області окупанти розбомбили село: є жертви й поранені, зруйновано 30 будинків (ФОТО, ВІДЕО)

На Харківщині загинули три особи, зруйновані будинки (фото: facebook.com/ДСНС України)

Рятувальники повідомили, що 2 березня село Яковлівка, що входить до складу Мерефянської громади Харківського району, о 22:57 потрапило під повітряну атаку. Бомби, які падали з неба, зруйнували 30 приватних будинків, знищили автомобілі та інші господарські споруди.

"Поранень зазнали 7 осіб, врятовано з-під завалів 10 людей. На жаль, 3 наших співвітчизників загинуло", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що наразі тривають пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники повідомляють, що уточнюється інформація щодо загиблих та поранених. на місці трагедії працюють 20 рятувальників та 3 одиниці рятувальної техніки.

У Харківській області окупанти розбомбили село: є жертви й поранені, зруйновано 30 будинків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під Харковом взяли в полон елітну бойову частину російської армії. У Харківській області в полон українським військовослужбовцям здалися одразу 22 танкісти Таманської "елітної" танкової дивізії. Про це на своїй Facebook — сторінці повідомив журналіст Юрій Бутусов. Українські бійці затримали 22 солдатів й разом з ним заступника командира 1-го танкового полку з озброєння та командира танкового батальйону цього ж полку. Відомо, що російські військові кинули десятки одиниць своєї техніки та вирішили здатися в полон, бо зіткнулися з ефективними контратаками української армії. Відомо, що це одна з елітних бойових частин РФ, яка завжди присутня на будь-якому параді та показує міць російської армії.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини